Vier nieuwe bestuursleden voor UNIZO Koekelare

Patrick Demarest

30/08/2021
vereniging

De lokale UNIZO-afdeling heeft haar rangen versterkt met vier nieuwe bestuursleden. “Nieuw bloed in een bestuur is nodig en zorgt telkens voor een frisse wind”, benadrukt lokaal voorzitter Kristof Depreitere.  

De vier nieuwkomers zijn: Rani Castelein (House Of Hair by Rani), reeds enkele jaren zelfstandig kapster in Koekelare en sinds kort ook met een eigen kapsalon in Bovekerke. Karlien Depreitere, (FotoKazo) reeds verschillende jaren actief als gediplomeerd fotografe. Yentl Sanders (Wesley's Bike Repair), zelfstandig thuisverpleegster, en samen met haar man baat ze de gelijknamige fietsenwinkel uit. Tot slot komt ook Camille Chais (Tuureluur), medezaakvoerder van de speciaalzaak voor baby- en kinderkleding de rangen versterken. In het bestuur zetelen verder: Kristof Depreitere (Voorzitter), Els Devriendt, Evelien Decru, Frank Volcke, Bart Vancoppenolle, Karien De Muynck, Jeffrey Sinnaeve, Wouter Volcke, Marijke Meirlevede, Tom Hollevoet. Hebben het bestuur om professionele redenen verlaten: Isabel Waeyaert en Dieter Castelein.


In het najaar bedeelt men het Couckelaersch Bonnenboekje. En op 17 november organiseert UNIZO Koekelare de Avond van de Couckelaersche Commerce. (Tekst en foto © EVT)