Rond de Noordzee door Arnout Hauben

Patrick Demarest

28/09/2021
Actua

KOEKELARE - Op 14 oktober is televisiemaker Arnout Hauben te gast in Koekelare en geeft er een lezing genaamd ‘Rond de Noordzee’ in cultuurzaal de Balluchon. Leesclub Libra Clava viert haar vijfde verjaardag en nodigt daarom, samen met bibliotheek Koekelare, deze fascinerende ontdekkingsreiziger uit. Tickets zijn nu al te verkrijgen via www.ticketwinkel.be/Event/Details/arnout-hauben.

Rond de Noordzee

Samen met cameraman Philippe Niclaes en ‘droner’ Ruben Callens ging televisiemaker Arnout Hauben op avontuur rond de Noordzee. Het werd een ongewone tocht langs honderden dorpjes op zoek naar de rijke geschiedenis van de zee. Te voet,  per trein, met de fiets, per boot: maar liefst vijfduizend kilometer legden ze af doorheen acht verschillende landen. Het resultaat was in 2019 tien weken lang te zien op Eén en is te lezen in zijn gelijknamig boek. Tijdens deze lezing vertelt Arnout over zijn belevenissen en ontmoetingen door het heden en verleden die hij samen met zijn reisgenoten mocht meemaken. Na afloop van de boeiende lezing, kan je het boek aankopen en laten signeren.

Tickets en info

De lezing gaat door op 14 oktober in cultuurzaal de Balluchon en start om 19.30 uur. De deuren gaan open om 18.50 uur. Een ticketje kost 10 euro en kan je nu al bemachtigen via www.ticketwinkel.be/Event/Details/arnout-hauben. Aan de deur kost een toegangsticket je 12 euro. Deze activiteit is een samenwerking tussen de Koekelaarse leesclub Libra Clava en de bibliotheek.