Kom Koekeloeren op de Mart!

Patrick Demarest

30/10/2023
Actua

Na twee succesvolle edities, pakt het lokaal bestuur van Koekelare opnieuw uit met de actie ‘Kom Koekeloeren op de Mart!’. Van 7 tot en met 28 november maak je wekelijks kans op 1 van de 15 waardebonnen ter waarde van 10 euro, of op de hoofdprijs van maar liefst 100 euro.

Elke marktbezoeker kan vier stempels van vier verschillende kramen verzamelen op een invulkaart. De invulkaart zelf is te verkrijgen bij de marktkramers. Er wordt bij het uitdelen van de stempels, net zoals de vorige edities, een opsplitsing gemaakt tussen food en non-food stempels om alle marktkramers zoveel mogelijk te betrekken. Het lokaal bestuur wil zo alle marktkramers een duwtje in de rug geven. Het investeren in de lokale economie blijft enorm belangrijk. ‘De novembermaand is een moeilijke maand voor de marktkramers. Het weer zit niet altijd mee, het zijn donkerdere dagen wat vaak resulteert in minder bezoekers. De voorbije twee jaar werd de actie positief onthaald bij de marktkramers zelf. We waren ook blij te zien dat de bezoekers actief deelnamen en kijken dus uit naar deze nieuwe editie,’ aldus schepen voor lokale economie Jan Lievens.

Bij iedere aankoop krijg je één stempel. Eenmaal de kaart vol is, kan die samen met de contactgegevens gedeponeerd worden in de inleverbus. Deze zal goed zichtbaar aanwezig zijn op de markt. Na elke markt is er een trekking. De gelukkige winnaars worden nadien op de hoogte gebracht om hun bon in ontvangst te nemen. Elke week wordt er 250 euro aan waardebonnen verloot, die je kan besteden bij een marktkraam naar keuze. De 250 euro is wekelijks opgesplitst in 15 bonnen van 10 euro en één hoofdprijs van 100 euro. De moeite om even te komen ‘Koekeloeren’, toch?

(Schepen Jan Lievens, marktverantwoordelijke Stefaan Desloover en enkele deelnemende marktkramers.)