Doe mee aan de kringwinkelactie op zaterdag 9 oktober en maak kans op een elektrische fiets

Patrick Demarest

07/10/2021
Actua

KOEKELARE – De gemeente Koekelare organiseert in samenwerking met de kringwinkel op zaterdag 9 oktober een grote inzamelactie van oude maar nog bruikbare spullen. Tussen 9.30 en 12.30 uur kan je langskomen op het recyclagepark met al je afgedankte spullen. In ruil voor het materiaal, mag je deelnemen aan een winactie. Beantwoord je de wedstrijdvraag correct, dan ontvang je een mooi geschenk. Heb je de vraag fout? Ook dan ga je naar huis met een handige troostprijs.  

Welke spullen kan je inleveren?

Ga in huis op zoek naar speelgoed, potten & pannen, servies, decoratie, brocante, huishoudtoestellen zoals een strijkplank, fruitpers, … Maar ook boeken, spiegels, fietsen, kampeer- en hobbyspullen die jij niet meer nodig hebt, kan je inleveren. Het belangrijkste is dat het materiaal nog perfect bruikbaar is. De kringwinkel kan dankzij deze spullen heel wat mensen tewerkstellen, geeft afgedankt gerei een tweede leven zodat iedereen zijn huis kan inrichten en zijn kinderen kan voorzien van speelgoed, fietsen, ...

Maak kans op een elektrische fiets

Je krijgt niet enkel een geschenkje in ruil voor je spullen, je krijgt ook de kans om mee te dingen naar de volledig uitgeruste elektrische fiets die de gemeente eind december verloot in het kader van de 30% minder campagne die als doel heeft de restafvalzak van Koekelarenaren aanzienlijk te verkleinen (www.30procentminder.be).