Nieuwe attractie op septemberkermis

Patrick Demarest

04/09/2023
Actua

Van vrijdag 1 tot donderdag 7 september strijkt de septemberkermis weer neer in het centrum van Koekelare. 13 kramen en attracties zorgen voor flink wat foorplezier op het Sint-Maartensplein. De sensationele Techno Power van de familie Stappers maakt zijn debuut in Koekelare.

(Foto's Steve Stappers)


"Met deze nieuwkomer pakt onze kermis uit met een attractie van het type grootvermaak’, steekt schepen voor feestelijkheden Dirk Ampoorter van wal. ‘De attractie bestaat uit een roterend kruis met vier armen, waaraan telkens drie gondels hangen. De gondels roteren zelf en kunnen bovendien kantelen over 90 graden. Dit alles zorgt voor een spectaculair gevoel! Het is een attractie die voor de durvers onder ons is weggelegd en die zorgt voor een heuse opwaardering van onze kermis", voegt Dirk Ampoorter eraan toe.

"We zijn dus bijzonder blij met deze attractie die ongetwijfeld in de smaak zal vallen bij de Koekelaarse jongeren. Samen met het behoud van de 12 andere vaste waarden op onze kermis wordt dit vast en zeker een topeditie!", sluit schepen Ampoorter overtuigend af.