Meerwaarde voor Torhout

Patrick Demarest

18/09/2024
Actua

Op woensdag 18 september openen Olivier Moyaert en Kevin Vandeputte Bar à Côté  naast Bistro Les Amis op de Markt. Vandaar de naam trouwens want beide heren zijn ook de uitbaters van Les Amis. De nadruk ligt op tapas en het foodsharing concept maar uiteraard kan je er ook een cocktail of een glas wijn drinken.

Terwijl Les Amis uitgroeide tot een zekerheid op de Markt van Torhout, openen Olivier Moyaert (33) en Kevin Vandeputte (36) Bar à Côté: een (avond)zaak waar de nadruk op eten ligt waarbij tapas en foodsharing centraal staan.

“Het pand naast Les Amis kwam te huur en dat zette ons aan het denken. We vonden allebei dat Torhout iets nieuws nodig had en dus werd Bar à Côté geboren”, zeggen beide heren.

“We willen onze passie voor de horeca onderlijnen door een nieuw concept voor jong en oud in Torhout te lanceren. Of het nu om tapas, foodsharing of volwaardige gerechten gaat, alles wordt hier vers gemaakt.”

Olivier: “Kevin die binnenhuisarchitect is, ontwierp helemaal zelf het interieur en maakte daarbij gebruik van meubels van Dôme Deco uit Dilsen-Stokkem, merk dat hij zelf verdeelt. De zaak is als het ware een visitekaartje van Kevin.”

Openingsuren

Open van woensdag tot en met zondagavond vanaf 17 uur tot…

Woensdag ook open van 8 tot 12 uur.

Vrijdag ook open van 11.30 tot 14 uur.

Bar à Côté

Markt 17
8820 Torhout

050 51 98 09

info@baracote.be


bigpic
Foto 1 van 5
bigpic
Foto 2 van 5
bigpic
Foto 3 van 5
bigpic
Foto 4 van 5
bigpic
Foto 5 van 5
Foto 1 van 5
Foto 2 van 5
Foto 3 van 5
Foto 4 van 5
Foto 5 van 5